pripravený z pravej hovädzej sviečkovice
podľa nálady šéfkuchára | 150 g | 3, 8, 10, 11
s avokádom, pestom zo sušených paradajok
a olivami | 150 g | 1, 7, 8
s tuniakovou majonézou, kaparami
a ančovičkami | 150 g | 1, 3, 4, 9, 10, 12
s mäsom, zeleninou a rezancami | 0,33 l | 1, 3, 9
z listov little gem, domácej majonézy, s pancettou,
chrumkavými krutónmi a syrom Grana Padano | 333 g | 1, 3, 4, 7, 10
| 2
s gratinovaným kozím syrom, pistáciami, hroznom
a malinovým vinaigrette | 333 g | 1, 7, 8
s avokádom Hass, roastbeefom, pečenou cibuľou
a paradajkami | 333 g | 1, 10
200 g
200 g
300 g
300 g
300 g
200 g
s batátovým pyré, kokosovou omáčkou,
hubami Shitake a mangom | 350 g | 7, 8
s tekvicovou omáčkou, maslovými gaštanmi, brusnicami
a tagliatelle nero | 350 g | 1, 3, 4, 7, 12, 14
so slaninou, šampiňónmi, koreňovou zeleninou,
a zemiakovým pyré | 350 g | 1, 3, 7, 9, 12
zo sezónne dostupných surovín s hranolkami | 500 g | 1, 3, 7, 8, 10, 11
s paštrnákovým pyré
a restovaným špenátom s baby cviklou | 350 g | 7, 9, 12
z ryže Vialone Nano, so syrom Asiago
a granátovým jablkom | 350 g | 7, 9, 12
| 2
fazuľkami, paradajkmai, pancettou
a syrom Grana Padano | 350 g | 7, 9, 12
cesnakom, chilli, cherry paradajkami, kaparami
a vínom Pinot Grigo | 350 g | 1, 2, 7, 12
gorgonzolovou omáčkou, olivami, cuketou
a artičokmi | 350 g | 1, 3, 7, 12
z čokolády Callebaut s Baileys krémom,
a pistáciovou zmrzlinou | 150 g | 1, 3, 7, 8
podľa tradičnej receptúry New York | 150 g | 1, 3, 7, 9
| 150 g | 1, 3, 7, 8
s cesnakom, parmezánom a bylinkovou smotanou | 200 g | 7
| 200 g
| 200 g
s prepraženým maslom a hľuzovkou | 200 g | 7
s chilli, petržlenovou vňaťou a citrónovou trávou | 150 g | 7
200 g | 3, 7, 9, 10
200 g
sušenými paradajkami, bazalkovým dresingom
a parmezánom | 200 g | 150 g | 7, 10
so šípkami | 0,1l
s čiernou hľuzovkou | 0,1l | 7,12
0,1l | 7
z pečenej papriky s mangom a koriandrom | 0,1l
s borievkami | 0,1l | 7, 12
s cheddarom | 0,1l | 7, 12
zo zeleného korenia a Whiskey Jack Daniels | 0,1l | 7, 10
Za značkou Meet Meat stoji tím ľudí, ktorých dala dokopy
spoločná vízia. Túžili sme priniesť do Petržalky miesto, ktoré pomôže posunúť lokálnu gastronómiu opäť o kúsok vyššie. Nechceli sme vytvoriť len ďalšiu „reštauráciu“.