MEET MEAT

Reštaurácia ako žiadna iná

O čom je Meet Meat?

Usilujeme sa o jedinečné zážitky, preto je naša ponuka steakov je veľmi obšírna a zaujímavá.  Ponúkame steaky nielen v mokrom klasickom zrení, ale špecializujeme sa aj na steaky ktoré poznáte pod označením Dry Aged, čiže tak veľmi populárne suché zrenie.

No naša reštaurácia nie je len o steakoch, ale aj o rôznych iných chutných jedlách. Poctivých polievočkách, našich domácich cestovinách, ktoré každé ráno vyrábame z jedinečnej múky z mlynov Pivetti. Veľký dôraz tiež kladieme aj na krémové rizotá, ktoré tak milujeme a preto ich pripravujeme zo vzácnej ryže Vialone Nano z Piemonu. Veľmi sa tešíme na tie rána, keď kuchyňu prevonia  čerstvo upečený kváskový chlieb od nášho pekára. 

Keď vidíme tie čerstvé suroviny, ktoré čakajú na spracovanie, keď sa stretneme ako partia ľudí ktorým sa naozaj chce, je to naozaj magické a vy si môžete byť istý že ste prišli na to správne miesto k nám do Meet Meat.

Šéfkuchár

Lubomír Lovecký

 

Vítam Vás v reštaurácii Meet Meat

        Gastronómia mi učarovala v detstve, keďže má v našej rodine silné korene. A tak nebola iná možnosť, len to začať brať profesionálne. Po ukončení štúdia som pracoval v reštauráciách a hoteloch po celom Slovensku. Ale prvý zlom nastal v hoteli Permon na Podbanskom, kde sa mi otvorili oči a začal som kuchyňu vnímať úplne inak. Ďalšou prácou bol hotel Grandis v Martine, kde som sa stal prvýkrát šéfkuchárom. Nasledovali hotely, reštaurácie a rôzne pracovné pozície. Bol som hladný po skúsenostiach a vedomostiach. 

A ani v hotely Crowne Plaza, ani šéfkuchárčina v hoteli Blue mi nedali to, čo som očakával. Stále mi niečo chýbalo. Preto som vyhľadal toho najlepšieho na Slovensku, ktorým bol a stále je Jaroslav Židek a reštaurácia Camouflage. Tam som mal možnosť variť s viacerými Michelinovskými šéfkuchármi a vidieť, ako to vyzerá v kuchyni kde to myslia s varením naozaj vážne.

Až po tejto skúsenosti som sa znovu vrhol na šéfkuchárčinu, no tentokrát už inak. Reštaurácie Al Faro, Au Cafe, Steak house El Gaucho, Towers boli tie, v ktorých som sa zdokonalil.

Dnes otvárame reštauráciu Meet Meat. Je to jedinečný koncept reštaurácie za ktorým stoja jedineční ľudia. Oslovila ma ich neskutočná energia a motivácia robiť veci čo najlepšie ako sa dá.  A tak sme dali dokopy skvelý tím. Každý deň pracujeme na tom, aby sa z Miesta Meet Meat stala reštaurácia ktorú si Bratislava bude ešte dlho pamätať. Meet Meat je reštaurácia s interiérom plným umenia a o to isté sa snažíme aj tu v kuchyni. Je to pre nás výzva ale aj obrovská radosť. Ideme do toho naplno! 

Tešíme sa na Vás!